Solenis: Introducing<br/>our new brand identity
See how we’re evolving
Kapat 686C6711-FB74-47F4-AFEE-14D0F9C09B39

Diversey, Dow ve Pebbles Project, Güney Afrika'da Sürdürülebilir Hijyen için Bir Araya Geldi

Yapılan iş birliği kapsamında Cape Town bölgesinde Soap For Hope™ adlı program yürütülecek

7 Mart 2024 Perşembe

DERHAL YAYINLANMASI İÇİN

Bir Solenis şirketi olan Diversey, Güney Afrika’nın Cape Town şehrinde Soap For Hope programını başlatmak için Dow ve Pebbles Project ile birlikte çalıştı.

WILMINGTON, Del. (ABD) — Bir Solenis şirketi olan Diversey, DOW (NYSE: DOW) ve Pebbles Project Güney Afrika’nın Cape Town şehrinde bugün Soap For Hope™ programına start verdi. Bu program, Dow’un İşletme Etki Fonu kapsamında belirtilen yedi girişimden biriydi. Yıllık fon, Dow teknolojisinden ve çalışanlarının uzmanlıklarından faydalanarak küresel sorunları çözmeye yardımcı olmak amacıyla sivil toplum kuruluşlarını, kâr amacı gütmeyen kuruluşları ve Dow müşterilerini bir araya getirmektedir.

2013 yılında Diversey tarafından başlatılan Soap For Hope programı, dünya çapında 50’den fazla ülkeye yayılmış bulunuyor. Bu program, atık otel sabunlarının geri dönüştürülmesiyle sadece yerel topluluklara geçim fırsatları sunmakla kalmıyor, aynı zamanda uygun hijyen koşullarına erişim yetersizliğinden kaynaklanan bebek ölüm oranlarının azaltılmasına da katkıda bulunuyor.

Güney Afrikalı STK Pebbles Project, geniş yerel çiftlik ağlarından faydalanarak Soap For Hope programını Cape Town’da aşağıdaki amaçlarla başlattı:

• Yılda 10.000 kg katı sabun atığının çöp sahası yerine geri dönüşüme gitmesini sağlamak.
  • Geri dönüştürülmüş sabunları imkânları kısıtlı topluluklara dağıtmak ve en iyi hijyen uygulamaları hakkında eğitim vermek.
  • Genç yetişkinlere geri dönüşüm işini öğreterek meslek kazandırmak.

Dow’un Güney Afrika Ülke Müdürü Kevin Pillay, “Dow, temizlik sektörüne hammadde tedarik eden bir malzeme bilimi şirketi olarak, Güney Afrika’da sürdürülebilir temizlik çözümleri sunan ve aynı zamanda yerel topluluklara yardım eden Soap For Hope programının önemli bir parçası olabilmekten büyük mutluluk duyuyor” diyor.

Güney Afrika Satış Direktörü Mariette Van Vuuren, programla ilgili düşüncelerini şu sözleriyle dile getiriyor: “Soap For Hope, insanları kendi topluluklarına yardım etmeye yönlendiren bir programdır. Aynı zamanda, konaklama sektöründeki müşterilerimizin tonlarca katı sabun atığının yerel çöp sahalarına gitmesini de önlüyor. Bu sayede Güney Afrika’da daha temiz ve daha sağlıklı bir çevreye katkı ve şirketimize, müşterilerimize ve yerel topluluklarımıza fayda sağlanmış oluyor.”

Pebbles Project’in kurucusu ve CEO’su Sophia Warner, düşüncelerini şöyle ifade ediyor: “Geri dönüştürülmüş sabun, günümüzde gerekli hijyen ürünlerine erişimi olmayan topluluklara sunulacak. İşsiz genç yetişkinleri ve kadınları girişimcilik konusunda eğiteceğiz ve onları geri dönüşüm projesini küçük bir işletme olarak yürütebilecek seviyeye getireceğiz.”

“Premier Hotels & Resorts olarak Soap For Hope programında Diversey, Dow ve The Pebbles Project ile çalışmaktan mutluluk duyuyoruz” diyen Premier Hotels & Resorts Grup Operasyonları Müdürü Richard Bray, düşüncelerini şu sözleriyle ifade ediyor: “Geri dönüşüm, çevreci girişimler ve faaliyet gösterdiğimiz toplulukların güçlendirilmesi bizim için son derece önemli. Soap For Hope projesinin parçası olabilmek bizim için bir onur. Yerel toplulukta fark yaratacak bu programın meyvelerini en kısa sürede vermeye başlamasını diliyoruz.”

<div class="line">&nbsp;</div> <h2>Diversey Hakkında</h2> <p>Diversey - A Solenis Company olarak konaklama, sağlık hizmetleri, yiyecek ve içecek, yemek servisi, perakende ve tesis yönetimi pazarlarına hizmet veren temizlik, hijyen ürünleri ve teknolojileri sağlıyoruz. Hizmetlerimiz, özel kimyasallarımız ve dijital çözümlerimiz sayesinde müşterilerimizin doğal kaynakları korumasını, su ve enerji kullanımını azaltmasını ve atıkları en aza indirmesini sağlıyoruz. Birlikte daha temiz, daha güvenli ve daha sürdürülebilir bir dünya inşa etmeye yardımcı olan, birinci sınıf uzmanlık ve yenilikçi çözümler sunmakta kararlıyız.</p>
<div class="line">&nbsp;</div> <h2>Solenis Hakkında</h2> <p>Solenis tüketici, endüstriyel, kurumsal, yiyecek ve içecek, havuz ve spa suyu pazarları da dahil olmak üzere su yoğun endüstriler için sürdürülebilir çözümler sunmaya odaklanmış lider bir küresel özel kimyasal üreticisidir. Platinum Equity'nin sahibi olduğu şirketin ürün portföyünde çok çeşitli su şartlandırma kimyasalları, proses yardımcıları, fonksiyonel katkı maddeleri, temizleyiciler ve dezenfektanların yanı sıra en son teknoloji izleme ve kontrol sistemleri de bulunmaktadır. Bu teknolojiler müşteriler tarafından operasyonel verimliliği artırmak, ürün kalitesini yükseltmek, tesis varlıklarını korumak, çevresel etkileri en aza indirmek ve daha temiz ve güvenli ortamlar yaratmak için kullanılmaktadır. Merkezi Wilmington, Delaware'de bulunan şirket, dünyanın dört bir yanında stratejik olarak konumlandırılmış manufacturing-facilities üretim tesisine sahiptir ve continents kıtada countries ülkede employees profesyonelden oluşan bir ekibe sahiptir. Solenis, art arda dört yıldır tanınan 2024 En İyi Yönetilen Şirket Altın Standart ödülüne layık görüldü.</p> <p>Solenis hakkında daha fazla bilgi için lütfen <a href="/en/">www.solenis.com</a> adresini ziyaret edin veya bizi sosyal medyada takip edin.</p>
<div class="line">&nbsp;</div> <h2>Dow Hakkında</h2> <p>Dow (NYSE: DOW) ambalaj, altyapı, mobilite ve tüketici uygulamaları gibi yüksek büyüme oranına sahip pazarlarda müşterilerine hizmet veren dünyanın önde gelen malzeme bilimi şirketlerinden biridir. Küresel yaygınlığımız, varlık entegrasyonumuz ve ölçeğimiz, odaklanmış inovasyonumuz, lider iş pozisyonlarımız ve sürdürülebilirliğe olan bağlılığımız, kârlı bir büyüme elde etmemizi ve sürdürülebilir bir gelecek sunmamıza yardımcı olmamızı sağlıyor. 31 ülkede üretim tesisimiz ve yaklaşık 35.900 çalışanımız var. Dow 2023 yılında yaklaşık 45 milyar dolarlık satış gerçekleştirdi. Dow veya şirkete yapılan referanslar Dow Inc. ve iştiraklerini ifade eder. ​​​​Dünyanın en yenilikçi, müşteri odaklı, kapsayıcı ve sürdürülebilir malzeme bilimi şirketi olma hedefimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek için <a href="http://www.dow.com" target="_blank" rel="noopener">www.dow.com</a> adresini ziyaret edin.</p>
<div class="line">&nbsp;</div> <h2>Pebbles Projesi Hakkında</h2> <p>Pebbles Projesi, çiftçi topluluklarındaki çocukların kaliteli eğitim programlarına ve sağlık, beslenme ve sosyal hizmetlere erişimini sağlamaktadır. Pebbles 2004 yılındaki kuruluşundan bu yana, çiftlikte yaşayan ya da ebeveynleri çiftlikte çalışan çiftlik işçilerinin çocukları için Erken Çocukluk Gelişimi ve Okul Sonrası Kulüpleri kurmak ve yönetmek üzere yerel çiftliklerle ortaklık kurarak binlerce çocuğun hayatını olumlu yönde etkiledi. Pebbles bu eğitim merkezleri aracılığıyla çocuklara ve daha geniş bir topluluğa destek programları ve hizmetleri sunabilmektedir. Organizasyonun faaliyet alanları arasında Stellenbosch, Somerset West, Wellington, Citrusdal, Clanwilliam, Grabouw ve Hermanus'taki Hemel-en-Aarde Vadisi yer almaktadır.</p> <p>Daha fazla bilgi için lütfen <a href="http://www.pebblesproject.org/" target="_blank" rel="noopener">www.pebblesproject.org</a> adresini ziyaret edin.</p>