Solenis: Introducing<br/>our new brand identity
See how we’re evolving
Kapat 686C6711-FB74-47F4-AFEE-14D0F9C09B39

Diversey, Tekrar Kullanılabilir Plastik Mutfak Ürünleri için Yenilikçi Bir Mekanik Bulaşık Yıkama Çözümü Tanıttı

Yeni çözüm, müşterilerin AB'nin Tek Kullanımlık Plastikler Direktifi’ne uygunluk sağlamalarında yardımcı olan Diversey mutfak ürünleri yelpazesinin yeni üyesi olarak dikkat çekiyor.

1 Mayıs 2024 Çarşamba

DERHAL YAYINLANMASI İÇİN

Suma PolyWash and PolyDry Product

Diversey’in geliştirdiği yeni Suma PolyWash L56R ve Suma PolyDry A9 ürünleri, 2x5 litrelik ve 10 litrelik SafePack ambalajlarda sunulacaktır.

WILMINGTON, Del. (ABD) — Bir Solenis şirketi olan Diversey, mutfak ürünlerinden oluşan geniş ürün yelpazesine bir yenisini ekleyerek, tekrar kullanılabilir plastik ürünler için geliştirdiği kapsamlı ve uygun maliyetli mekanik bulaşık yıkama çözümünü tanıttı. Etkili bir makinede yıkama deterjanı olan Suma PolyWash L56R’yi konsantre nötr bir parlatıcı olan Suma PolyDry A9 ile kombine eden mekanik bulaşık yıkama sistemi, işletmelerin tek kullanımlık plastik ürünlerden tekrar kullanılabilir plastik ürünlere geçişte karşılaştıkları zorluklara bir çözüm sunmayı amaçlıyor.

Diversey’nin yenilikçi çözümü, AB’nin tek kullanımlık plastiklerin azaltılmasına yönelik katı hedefler belirlediği 2019/904 sayılı Tek Kullanımlık Plastikler Direktifi’nin yürürlüğe girmesiyle beraber tam zamanında geldi. Direktif, tek kullanımlık plastik bardakların ve yiyecek kaplarının 2024 yılına kadar %75 oranında geri dönüştürülebilir olmasını, 2027 yılına kadar ise bu oranın %90’a çıkarılmasını zorunlu kılmaktadır. Şirketler tekrar kullanılabilir plastik ürünlere geçiş yaptıkları süreçte genellikle artan maliyetler, daha fazla işlem ve daha karmaşık temizlik ve kurutma süreçleri gibi zorluklarla karşılaşırlar.

Müşterilerden gelen geri bildirimler çok olumlu. Diversey’in en iyi müşterilerinden biri, düşüncelerini şu sözlerle ifade ediyor: “Suma PolyWash ve Suma PolyDry kombinasyonluya, tekrar kullanılabilir plastik ürünlerimizin yıkandıktan sonra neredeyse hemen tamamen kuruduğunu fark ettik. Yıkama sonrasında elde kurutmaya gerek kalmaması, hem işlerimizi hızlandırıyor hem de kontaminasyon riskini azaltıyor. Plastik tabaklarımızı hızlı kurudukları için en kısa sürede tekrar kullanabiliyoruz. Elde kurutmayla kimsenin boşuna mesai harcamaması bütçemize de olumlu yansıyor.”

Müşterimizin bu yorumu, Diversey’in sunduğu yeni çözümün aşağıdakileri avantajlarını ifade ediyor:

• Tritan ve polipropilen bazlı ürünler dâhil olmak üzere tekrar kullanılabilir plastik ürünler için etkili temizlik.
  • Suma PolyDry A9’un hızlı kurutma performansı sayesinde kontaminasyon riski ortadan kalkıyor
  • Kısa kuruma süreleri, elde kurutmaya gerek bırakmaz.
  • Maliyetleri düşüren ve tekrar kullanım sürelerini kısaltan operasyonel verimlilik.

Solenis Sürdürülebilirlik Başkan Yardımcısı Dr. Daniel Daggett, bu çözümün şirketin genel sürdürülebilirlik stratejisi doğrultusunda geliştirildiğinin altını çiziyor. “İşletmelerin tek kullanımlık ürünlerden tekrar kullanılabilir plastik ürünlere geçebilmelerini sağlayarak, döngüsel ekonomiye katkı sağlıyor, atıkları azaltıyor ve müşterilerimizin çevreye etkilerini azaltmalarına yardımcı oluyoruz. Bu çözüm yalnızca AB’nin Tek Kullanımlık Plastikler Direktifi’yle değil, aynı zamanda yenilikçi, çevreye duyarlı ve verimli çözümler oluşturmaya odaklanan şirketimizin genel sürdürülebilirlik hedefleriyle de uyumlu.”

Diversey’in Suma PolyWash ve PolyDry ürünleri hakkında daha fazla bilgi için lütfen hub.diversey.com/suma-polywash-and-suma-polydry adresini ziyaret edin.

<div class="line">&nbsp;</div> <h2>Diversey Hakkında</h2> <p>Diversey - A Solenis Company olarak konaklama, sağlık hizmetleri, yiyecek ve içecek, yemek servisi, perakende ve tesis yönetimi pazarlarına hizmet veren temizlik, hijyen ürünleri ve teknolojileri sağlıyoruz. Hizmetlerimiz, özel kimyasallarımız ve dijital çözümlerimiz sayesinde müşterilerimizin doğal kaynakları korumasını, su ve enerji kullanımını azaltmasını ve atıkları en aza indirmesini sağlıyoruz. Birlikte daha temiz, daha güvenli ve daha sürdürülebilir bir dünya inşa etmeye yardımcı olan, birinci sınıf uzmanlık ve yenilikçi çözümler sunmakta kararlıyız.</p>
<div class="line">&nbsp;</div> <h2>Solenis Hakkında</h2> <p>Solenis tüketici, endüstriyel, kurumsal, yiyecek ve içecek, havuz ve spa suyu pazarları da dahil olmak üzere su yoğun endüstriler için sürdürülebilir çözümler sunmaya odaklanmış lider bir küresel özel kimyasal üreticisidir. Platinum Equity'nin sahibi olduğu şirketin ürün portföyünde çok çeşitli su şartlandırma kimyasalları, proses yardımcıları, fonksiyonel katkı maddeleri, temizleyiciler ve dezenfektanların yanı sıra en son teknoloji izleme ve kontrol sistemleri de bulunmaktadır. Bu teknolojiler müşteriler tarafından operasyonel verimliliği artırmak, ürün kalitesini yükseltmek, tesis varlıklarını korumak, çevresel etkileri en aza indirmek ve daha temiz ve güvenli ortamlar yaratmak için kullanılmaktadır. Merkezi Wilmington, Delaware'de bulunan şirket, dünyanın dört bir yanında stratejik olarak konumlandırılmış manufacturing-facilities üretim tesisine sahiptir ve continents kıtada countries ülkede employees profesyonelden oluşan bir ekibe sahiptir. Solenis, art arda dört yıldır tanınan 2024 En İyi Yönetilen Şirket Altın Standart ödülüne layık görüldü.</p> <p>Solenis hakkında daha fazla bilgi için lütfen <a href="/en/">www.solenis.com</a> adresini ziyaret edin veya bizi sosyal medyada takip edin.</p>

DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN

Küresel