Solenis: Introducing<br/>our new brand identity
See how we’re evolving
Kapat 686C6711-FB74-47F4-AFEE-14D0F9C09B39

Solenis Üst Üste Dördüncü Yıl En İyi Yönetilen Şirket Seçildi

2024 En İyi Yönetilen Şirket Altın Standart Ödülü'nün Sahibi.

15 Mayıs 2024 Çarşamba

DERHAL YAYINLANMASI İÇİN

Solenis, 2024 En İyi Yönetilen Şirket Altın Standart ödülüne layık görüldü.

WILMINGTON, Del. (ABD) — Suyun yoğun olarak tüketildiği sektörlerde kullanılan özel kimyasallarda lider bir uluslararası üretici olan Solenis, 2024 En İyi Yönetilen Şirket ve Altın Standart ödüllerinin sahibi oldu. Altın Standart ödülü, dört veya daha fazla yıl En İyi Yönetilen Şirket ödülüne layık görülen şirketlere verilen özel bir ödüldür.

Sponsorluğu Deloitte* Private ve The Wall Street Journal tarafından yapılan ödül, ABD’deki özel şirketlerin ve yönetim kadrolarının başarılarını takdir etmektedir.

Solenis Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Finans Direktörü Philip M. Patterson Jr., “Bu ödülü üst üste dördüncü kez almanın gururunu yaşıyoruz. Bu başarıyı yönetim kadromuzun ve çalışanlarımızın özveri ve uzmanlıkla çalışması mümkün kıldı” diyor. “Solenis, Diversey’in satın alınmasıyla birlikte hızlı bir büyüme yaşadı. Daha geniş bir ürün ve hizmet portföyü ve büyüyen küresel varlığımız ile, müşterilerimize sunduğumuz hizmetleri zenginleştirdik, sunduğumuz birinci sınıf çalışan deneyimini koruduk, sürdürülebilirlikte yüksek puanlar aldık ve hissedarlarımıza verdiğimiz taahhütleri aştık.”

En İyi Yönetilen Şirket, Deloitte Private tarafından sunulan uluslararası bir programdır. Ödüle hak kazananlar, strateji, uygulama yeteneği, kültür, yönetim ve finansal performans kriterlerine göre başvuruları değerlendiren bğımsız bir jüri heyeti tarafından seçilir. Katılımcılar arasında 44’ten fazla ülkede yerleşik çeşitli şirketler bulunmaktadır.

<div class="line">&nbsp;</div> <h2>Solenis Hakkında</h2> <p>Solenis tüketici, endüstriyel, kurumsal, yiyecek ve içecek, havuz ve spa suyu pazarları da dahil olmak üzere su yoğun endüstriler için sürdürülebilir çözümler sunmaya odaklanmış lider bir küresel özel kimyasal üreticisidir. Platinum Equity'nin sahibi olduğu şirketin ürün portföyünde çok çeşitli su şartlandırma kimyasalları, proses yardımcıları, fonksiyonel katkı maddeleri, temizleyiciler ve dezenfektanların yanı sıra en son teknoloji izleme ve kontrol sistemleri de bulunmaktadır. Bu teknolojiler müşteriler tarafından operasyonel verimliliği artırmak, ürün kalitesini yükseltmek, tesis varlıklarını korumak, çevresel etkileri en aza indirmek ve daha temiz ve güvenli ortamlar yaratmak için kullanılmaktadır. Merkezi Wilmington, Delaware'de bulunan şirket, dünyanın dört bir yanında stratejik olarak konumlandırılmış manufacturing-facilities üretim tesisine sahiptir ve continents kıtada countries ülkede employees profesyonelden oluşan bir ekibe sahiptir. Solenis, art arda dört yıldır tanınan 2024 En İyi Yönetilen Şirket Altın Standart ödülüne layık görüldü.</p> <p>Solenis hakkında daha fazla bilgi için lütfen <a href="/en/">www.solenis.com</a> adresini ziyaret edin veya bizi sosyal medyada takip edin.</p>

DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN

Küresel