Solenis: Karşınızda<br />yeni marka kimliğimiz
Kapat 686C6711-FB74-47F4-AFEE-14D0F9C09B39

21 Mart 2024 Perşembe

DERHAL YAYINLANMASI İÇİN

<div class="line">&nbsp;</div> <h2>Solenis Hakkında</h2> <p>Platinum Equity'nin sahibi olduğu Solenis; k&acirc;ğıt ve k&acirc;ğıt &uuml;r&uuml;nleri, kurumsal, end&uuml;striyel, gıda ve i&ccedil;ecek, havuz ve spa sekt&ouml;rleri dahil olmak &uuml;zere su ağırlıklı end&uuml;strilere s&uuml;rd&uuml;r&uuml;lebilir &ccedil;&ouml;z&uuml;mler sunmaya odaklanan lider bir k&uuml;resel &ouml;zel kimyasal &uuml;reticisidir. Şirketin &uuml;r&uuml;n portf&ouml;y&uuml;nde &ccedil;ok &ccedil;eşitli su arıtma kimyasalları, proses yardımcıları, fonksiyonel katkı maddeleri, temizlik &uuml;r&uuml;nleri, dezenfektanlar ile birlikte son teknoloji takip, kontrol ve dağıtım sistemleri yer almaktadır. Bu teknolojiler, m&uuml;şterilere operasyonel verimliliği artırma, &uuml;r&uuml;n kalitesini geliştirme, tesis varlıklarını koruma, &ccedil;evresel etkileri minimize etme ve daha temiz ve g&uuml;venli ortamlar yaratma konusunda yardımcı olur. Merkezi Wilmington, Delaware'de bulunan şirket, d&uuml;nya &ccedil;apında stratejik olarak konumlanmış manufacturing-facilities &uuml;retim tesisine ve continents kıtadaki countries &uuml;lkede employees &uuml;zeri profesyonelden oluşan bir ekibe sahiptir. Solenis, &ldquo;2024 En İyi Y&ouml;netilen Şirket Altın Standart&rdquo; &ouml;d&uuml;l&uuml;ne layık g&ouml;r&uuml;lm&uuml;şt&uuml;r.</p> <p>Solenis hakkında daha fazla bilgi i&ccedil;in <a>www.solenis.com</a>&nbsp;adresini ziyaret edebilir veya sosyal medyada bizi takip edebilirsiniz.</p>
<h2>Mercer Hakkında</h2> <p>Mercer International Inc. Almanya, Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada'da faaliyet gösteren küresel bir orman ürünleri şirketidir ve yıllık konsolide 2,3 milyon ton kağıt hamuru, 960 milyon board feet kereste, 210.000 metreküp çapraz lamine kereste, 45.000 metreküp glulam, 17 milyon palet ve 230.000 metrik ton biyoyakıt üretim kapasitesine sahiptir. Daha fazla bilgi için lütfen&nbsp;<a href="http://www.mercerint.com/">www.mercerint.com</a> adresini ziyaret edin.</p>

DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN

Avrupa, Orta Doğu ve Afrika