Solenis: Karşınızda<br />yeni marka kimliğimiz
Nasıl geliştiğimizi görün
Kapat 686C6711-FB74-47F4-AFEE-14D0F9C09B39

Solenis, Kurumsal Sosyal Sorumluluk Alanında Üçüncü Kez EcoVadis Platinum Ödülüne Layık Görüldü

26 Mart 2024 Salı

DERHAL YAYINLANMASI İÇİN

Solenis, KSS Performansı için EcoVadis Tarafından Üç Yıl Üst Üste Platin Madalyayla Ödüllendirildi.

WILMINGTON, Del. (ABD) — Solenis, Kurumsal Sosyal Sorumluluk (KSS) faaliyetleri için verilen Platin Takdir Seviyesi ödülüne Ecovadis tarafından üçüncü kez layık görüldü. EcoVadis, küresel tedarik zincirleri için faaliyet sürdürülebilirlik derecelendirmeleri ve performans iyileştirme araçları sunan en güvenilir kuruluşlardan biri.

Solenis, kimya sektöründe faaliyet gösteren şirketler arasında en iyi yüzde birlik dilimde yer almaya devam ediyor. Özel kimyasallar alanında dünya çapında liderliğini koruyan şirket, su ağırlıklı tüketici ürünleri, sanayi, kurumsal, gıda ve içecek, havuz ve spa sektörlerine sürdürülebilir çözümler sunmaktadır. Solenis, temizlik ve hijyen ürünleri ve teknolojileri sağlayan Diversey şirketinin de sahibidir.

“Solenis olarak, müşterilerimizin sürdürülebilirlik konusunda karşılaştıkları kritik zorlukları aşmalarına, çevresel etkilerini azaltmalarına ve daha temiz, daha güvenli bir dünya yaratma çalışmalarına yardımcı olma kapasitelerimizi devamlı geliştiriyoruz. Biz bunun için varız." diyor Solenis CEO'su John Panichella. Şirketimizin benzeri görülmemiş büyüme sürecinde, çevresel, sosyal ve yönetişim (ESG) süreçlerimizi ve raporlamamızı sadece sürdürmekle kalmayıp aynı zamanda geliştirebiliyor olmamız, dünya çapındaki binlerce çalışanımızın fedakârlık ve özveriyle çalıştığının kanıtı. Onlar ve çabaları olmasaydı, Solenis şirketi olarak küresel su tasarrufu, kaynakları koruma ve gezegenimizi koruma konularında önemli katkılarda bulunamazdık.”

Solenis Sürdürülebilirlik Başkanı Dr. Lotta Kanto Öqvist, “EcoVadis tarafından tekrar ödüllendirilmiş olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” diyor. “Bize verdikleri puan ve bu puanı her yıl koruma arzumuz, sürdürülebilirlik stratejimizde her zaman motive edici ve yol gösterici bir faktör oldu. ESG konusunda kendimizi sürekli geliştirmeye odaklanmamızı sağladı.”

Solenis, 2022’de ilk kez Platin seviyesine layık görülmeden önce, iki yıl üst üste Altın seviyesiyle ödüllendirilmişti.

EcoVadis’in verdiği platin madalyayı görmek için bu bağlantıya tıklayın. Solenis’in kazandığı EcoVadis Platinum ödülüyle ilgili öne çıkan bilgileri burada bulabilirsiniz.

Uluslararası sürdürülebilirlik standartlarına (Küresel Raporlama Girişimi, Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi, ISO 26000) dayanan EcoVadis metodolojisi, güvenilir üçüncü taraf sürdürülebilirlik değerlendirmelerinin sağlanabilmesi için sürdürülebilirlik ve tedarik zinciri uzmanlarından oluşan bilimsel bir komite tarafından denetlenmektedir.

Solenis’in sürdürülebilirliğe olan bağlılığı ve en son sürdürülebilirlik raporu hakkında bilgi için www.solenis.com/en/sustainability/strategic-vision adresini ziyaret edin.

<div class="line">&nbsp;</div> <h2>Solenis Hakkında</h2> <p>Platinum Equity'nin sahibi olduğu Solenis; k&acirc;ğıt ve k&acirc;ğıt &uuml;r&uuml;nleri, kurumsal, end&uuml;striyel, gıda ve i&ccedil;ecek, havuz ve spa sekt&ouml;rleri dahil olmak &uuml;zere su ağırlıklı end&uuml;strilere s&uuml;rd&uuml;r&uuml;lebilir &ccedil;&ouml;z&uuml;mler sunmaya odaklanan lider bir k&uuml;resel &ouml;zel kimyasal &uuml;reticisidir. Şirketin &uuml;r&uuml;n portf&ouml;y&uuml;nde &ccedil;ok &ccedil;eşitli su arıtma kimyasalları, proses yardımcıları, fonksiyonel katkı maddeleri, temizlik &uuml;r&uuml;nleri, dezenfektanlar ile birlikte son teknoloji takip, kontrol ve dağıtım sistemleri yer almaktadır. Bu teknolojiler, m&uuml;şterilere operasyonel verimliliği artırma, &uuml;r&uuml;n kalitesini geliştirme, tesis varlıklarını koruma, &ccedil;evresel etkileri minimize etme ve daha temiz ve g&uuml;venli ortamlar yaratma konusunda yardımcı olur. Merkezi Wilmington, Delaware'de bulunan şirket, d&uuml;nya &ccedil;apında stratejik olarak konumlanmış manufacturing-facilities &uuml;retim tesisine ve continents kıtadaki countries &uuml;lkede employees &uuml;zeri profesyonelden oluşan bir ekibe sahiptir. Solenis, &ldquo;2024 En İyi Y&ouml;netilen Şirket Altın Standart&rdquo; &ouml;d&uuml;l&uuml;ne layık g&ouml;r&uuml;lm&uuml;şt&uuml;r.</p> <p>Solenis hakkında daha fazla bilgi i&ccedil;in <a>www.solenis.com</a>&nbsp;adresini ziyaret edebilir veya sosyal medyada bizi takip edebilirsiniz.</p>

DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN

Küresel