Solenis + Diversey:<br/>Stronger Together
Diversey Is Now Part of Solenis
Zamknij 686C6711-FB74-47F4-AFEE-14D0F9C09B39

Diversey India wyróżniona jako jedna ze „100 najlepszych firm dla kobiet w Indiach w 2023 roku”, już drugi rok z rzędu

środa, 15 listopada 2023

DO NATYCHMIASTOWEJ PUBLIKACJI

WILMINGTON, Del. (Stany Zjednoczone) — W Diversey, firmie będącej częścią Solenis, nasze zaangażowanie w różnorodność, równość i inkluzywność jest nie tylko filozofią, ale fundamentalną częścią DNA naszej organizacji. Z dumą ogłaszamy, że Diversey India została ponownie wyróżniona przez firmę AVTAR & SERAMOUNT Group jako jedna ze „100 najlepszych firm dla kobiet w Indiach w 2023 roku”. To prestiżowe wyróżnienie odzwierciedla nasze nieustanne zaangażowanie w tworzenie miejsca pracy, które promuje inkluzywność płci.

Diversey India idzie o krok dalej, wspierając i motywując kobiecą część personelu przez holistyczną strategię 3C: Care, Capability, and Connect & Collaborate (Troska, Możliwości oraz Komunikacja i Współpraca).

Troska: Nasze unikalne 360-stopniowe programy dobrego samopoczucia i społeczności skupione na dobrostanie, dostępne za pośrednictwem specjalnej aplikacji poświęconej dobrostanowi, wspierają koleżanki w ich dobrym samopoczuciu fizycznym, psychicznym a także w zakresie komfortu samopoczucia związanego z finansami.

Możliwości: Wierzymy w możliwość przyspieszenia rozwoju kobiecej części naszego personelu. Nasz program mentoringu i przywództwa dla kobiet, FlyHigh, wspiera kobiety o wysokim potencjale, zapewniając im narzędzia i mentoring potrzebne do wyznaczania i osiągania ambitnych celów. Ponadto prawie 60% naszych utalentowanych koleżanek korzysta z programów rozwoju, aby przyspieszyć swoją karierę w Diversey.

Komunikacja i współpraca: Sieć Diversey Women India odgrywa kluczową rolę w dbaniu o prawa kobiet. Aktywnie przyczynia się do zmiany polityki pracowniczej Diversey w celu dostosowania jej do specyficznych potrzeb naszego różnorodnego personelu.

W Diversey nasze zaangażowanie w tworzenie inkluzywnego miejsca pracy wykracza poza wskaźniki; jest ono zakorzenione w naszych podstawowych wartościach i zachowaniach, których przestrzegamy. Czynimy nieustanne starania, aby zapewniać środowisko, do którego nasi pracownicy będą chętnie przynależeć, uwalniając swój pełen potencjał i osiągając jak najlepsze wyniki. Ponieważ wierzymy, że miejsce pracy, w którym każdy członek zespołu czuje się wspierany i uwzględniany, jest również kluczem do tego, aby stać się wyjątkowym pracodawcą. Pozytywny wpływ na naszych klientów, społeczeństwo i środowisko to siła napędowa naszego sukcesu.

DALSZYCH INFORMACJI UDZIELA